lördag 24 oktober 2009

Favorit i repris.


Drömhem och trädgård Nr. 10, november 2007. Det här är min favoritjultidning alla kategorier. Eftersom det är den här jag jämför med är det inte så konstigt att stackars Allers Julmagasin inte får så höga poäng. Jag vet inte om det finns restnummer att beställa från förlaget, men det är värt att kolla upp för er som inte har den stora lyckan att ha en i ert julbibliotek.

Drömhem och trädgård, november 2007 får fem julstrumpor av fem!

2 kommentarer:

ylva sa...

åh, när jag såg att du hade varit inne och hälsat på så undrade jag om man skulle våga hoppas att du hade börjat blogga igen. inte för att det är fel med mejl (för det hade jag skickat istället om jag inte hittat den här ;) ), utan för att jag tyckt att det var lite synd att jag inte fick följa med under höst och jul igen... tänkte att det nog kunnat finnas en hel del vackra höstpromenadbilder och julförberedelser här. och ser man på :)! så glad! du... har tittat på visuell vardag under sommaren? det finns en bild där av ett bord om natten, fullt av tidningar. vet du hur många av dem som var julmagasin? massor :)! man ska börja inspireras i tid *lol*.

måste bara säga att jag förstår din man lite ;). jag avskyr att komma FÖR sent (det är min sambo hopplöst jobbig med ;) ), men jag har väldigt svårt för att stå och vänta så det händer att jag är nääästan sen. hursomhelst, roligt att se dig igen och tack snälla. blir alltid lika glad av dina ord :).

kram kram,

Monica sa...

Tack, fina Ylva!